محل تبلیغات شما

مقصد: مقصد کاروان کوفه بود و هسته اصلی کاروان کاملا آشنا به اهداف، برنامه ها و اندیشه های اباعبدالله است. امام تصویری روشن از راه و حتی فرجام آن را بیان کرده بود.

شیوه حرکت: سریع و پرشتاب، پرهیز از درگیری، حرکت از مسیر اصلی، سنجیده و دقیق و با مطالعه مستمر (پرسش از مسافران و بررسی دقیق راه ها و منزلگاه ها).

روش های اطلاعاتی امام: آگاهی بخشی به هم سفران در هر منزل، به ویژه در زمان پیوستن همراهان جدید. امام سجاد (ع) می فرماید: پدرم در همه منازل با اشاره به ماجرای حضرت یحیی، از شهادت خویش می گفت. در طول راه از مسافران کوفه و ساکنان منازل اطلاعات لازم را دریافت می کرد.

وضعیت راه: راه چه از پیش و چه از پس ناامن است. در پشت سر تهدید عمروبن سعید بن عاص حاکم مکه است و در پیش رو نگهبانان و عناصر اموی. شیخ مفید می گوید: بلافاصله پس از شنیدن خبر حرکت امام حسین (ع) از قادسیه تا خفان و میان قادسیه تا قطقطانه تحت مراقبت شدید حصین بن نمیر، سالار نگهبانان کوفه قرار دارد.»

در این نقشه منزلگاه های مهم کاروان با علامت مربع مشخص شده است»

ازدواج امری مقدس و مهم برای حیات جامعه است

مذاکره با آمریکا اشتباه بزرگ

فلسفه پیاده روی اربعین به سمت کربلا چیست؟

امام ,راه ,کاروان ,کوفه ,های ,ها ,ها و ,چه از ,امام حسین ,قادسیه تا ,از مسافران

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

foxtladispdon narshin کتابخانه عمومی حبیب الله امامی نمین Agnes's collection نوای دیوانگان حضرت زینب مرجع دانستنی های زناشویی و خانواده زوج بلاگ bilslearnsighmort Judy's game cornmilopo tiokelaweal